Dupla évadzáró, dupla epizód

 2009.05.05. 19:51

Prison Break season 4 finale

Jövőhéten végleg lezárul a két testvér páros története a Prison Break 4-dik évadja, ami így  visszatérve az utolsó 5 részre  igen gyenge 2 milliós nézettségeket produkált Amerikában. Ennek elennére szerintem a 4-dik évad teljesen nézhető kategória, izgalmas, fordulatos csavaros évadot kaptunk ismét. A fináléja jövőhét pénteken következik be két dupla epizóddal. Egy lezáró filmet is kapunk Prison Break:The final break címen, ami a homályos részeket fedi fel még láthatóbbá. Június körül fog megjelnni dvd-én.

 


 

 

 

 


 

Lost season 5 finale

A Lost 5-ik évada is jövőhéten befejeződik 2 résszel, hogy utána végén elordítsunk egy jó nagy What a Fuck!-ot. Az  5-dik évad szerintem k*baszott jó volt eddig, személyes kedvenc évadaim a 3-dik és ez az 5-dik, de a többi évad is teljesen jó. Őszintén valljukbe, hogy ha majd jövőre véget ér a végső 6-dik évad, akkor nehéz lesz majd ilyen történetileg jól felépített, egymásra épülő, sokszínű, izgalmas, sorozatot kitalálni, de azért reméljük ad még majd ez a 21-dik század jó pár különleges sorozatot számunkra. 

 

 

Címkék: sorozatok

A bejegyzés trackback címe:

https://vault94.blog.hu/api/trackback/id/tr501104857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása